torsdag den 6. august 2015

Opskrift på de lækreste grøntsagsbrød



10 stk. grøntsagsboller








Mit indtag af kulhydrater skal være ekstremt lavt for tiden og det er en af årsagerne til at jeg undgår brød, men man kan ikke lade vær med at savne det bare en lille smule!
Derfor har jeg eksperimenteret lidt i køkkenet!
Jeg har med inspiration fra den klassiske LCHF blomkålspizza fundet på de her lækre boller som kan bruges til alt!
opskriften er rimelig simpel og giver 10 stk :
Ingredienser:
  • 225 g broccoli
  • 225 g blomkål
  • 3 æg
  • 100 g revet ost
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 2 spsk. Husk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:Start med at tænde ovnen på 200 grader. Skyl og riv blomkål og broccoli fint , hvis man har en foodprocessor er det klart en fordel.  kom begge dele i en skål. Pisk æggene let sammen og kom dem i skålen sammen med revet ost, sesamfrø, Husk og krydderier. Rør godt rundt. Fordel ’dejen’ i 10 flade brød på en bageplade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i 20-25 minutter.Man kan med fordel komme flere grøntsager og kerne i, dette fungere mest af alt bare som en grunddej for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar