
Jeg er blevet kæmpe fan af falafel efter jeg har anskaffet mig en foodprocessor! De er så simple at laveogså smager de dejligt i et pitabrød eller bare som tilbehør i en god salat.Opskriften er rimelig simpelIngredienser
2 dåser kikærter
1 æg
3 store fed hvidløg
1 stort løg
3 spsk rasp eller brødkrummer
1 tsk karry
smag til med Salt/peber, friske koriander og spidskommen
Rigelig olie til stegning så de ikke bliver for tørre
Start med at skylle kikærterne grundigt, benyt evt. en si, og dup dem tørre med et viskestykke.
Kom nu kikærterne, løget og hvidløgene og æg i en foodprocessor ( evt. blender eller minihakker). Kom nu det hele over i en skål og tilføj krydderrierne og bagepulveret. Nu skal du så til at have beskidte fingre! Nu skal du nemlig forme falaflerne, man kan evt. benytte en ske til at gøre dem mere runde. Tænd for komuret på høj varme og varm olien op. Nu kan du tilføje falaflerne og stege dem. De skal have på alle siderne indtil de er gylden brune så vær tålmodig.
Serveringsforslag:

Ingen kommentarer:
Send en kommentar